Підтримати нас

Прокуратура повідомила про підозру експодатківиці з Херсона, яка перераховувала податки до бюджету РФ

Вгору
21 лютого 2024 17:10
257
Поширити:
Ілюстративне фото

Заочну підозру в державній зраді отримала 49-річна колишня співробітниця Головного управління Державної податкової служби в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

Слідство встановило, що в червні 2022 року жінка обійняла посаду окупаційного “начальника управління камерального контролю”, яке діяло в складі незаконного “Управління федеральної податкової служби по Херсонській області”.

На своїй посаді вона керувала роботою незаконного органу та в період окупації сприяла перевіркам суб’єктів господарювання. Також обвинувачена забезпечувала надходження податків до бюджету Росії, пише прокуратура.

Жінці загрожує 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

  • Житель Херсона отримав обвинувачення в державній зраді за передачу інформації про розташування Збройних сил України російським військовим.
  • Національна поліція 20 лютого повідомила про підозру в колабораціонізмі 57-річній окупаційній ректорці ХДУ Тетяні Томіліній, 52-річній власниці компанії “Херсонліфт” Олені Дмитрук, окупаційному голові Олешківської громади 64-річному Георгію Журавку. Вони стали депутатами незаконної окупаційної адміністрації на Херсонщині – херсонської обласної думи.
Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ