Підтримати нас

Посла РФ у Франції викликали у справі про загибель французьких волонтерів у Бериславі

Вгору
Автор статті
05 лютого 2024 14:10
542
Поширити:

5 лютого російського посла у Франції Олексія Мєшкова викликали у зв'язку із загибеллю двох французьких волонтерів під час російського удару по Бериславу на Херсонщині 1 лютого.

Про це повідомляє французьке видання BFMTV із посиланням на власне джерело.

За словами джерела, посла Росії у Франції викликали до Міністерства закордонних справ, щоб висловити своє засудження російських ударів, у результаті яких 1 лютого в Україні загинули двоє французьких волонтерів.

У матеріалі також йдеться, що напруженість у відносинах між Францією і Росією через Україну останнім часом сильно зросла. Адже Москва критикує Францію за оголошення про нові постачання зброї Києву.

  • 2 лютого глава французької дипломатії Стефан Сежурне та президент Франції Еммануель підтвердили, що 1 лютого близько третьої години ночі внаслідок атаки РФ по Бериславу на Херсонщині загинуло двоє французьких волонтерів, ще троє отримали поранення.
  • Також у Херсоні 1 лютого близько 3 години ночі російський снаряд влучив у будівлю, де базується гуманітарний штаб ГО «Місто сили». Повністю зруйнований дах і перекриття між третім та другим поверхами.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ