Підтримати нас

Пошкоджені будинки та газопроводи: поліціянти зафіксували наслідки атак військових РФ на Херсонщині 

11 серпня 2024 21:50
273
Поширити:
Фото: поліція Херсонської області

Протягом 10 серпня армія РФ атакувала Херсонський та Бериславський райони. Пошкоджень зазнали два багатоквартирні та 26 приватних будинків, 8 автівок, адмінбудівля, газопроводи, гаражі та 5 господарських споруд.

Про це повідомляє поліція Херсонської області. 

Зазначається, що вночі військові РФ обстріляли Новорайськ, внаслідок цього пошкоджені 16 приватних будинків та 2 автівки.

Уранці окупаційні війська вдарили з артилерії по Білозерці, Приозерному та Микільському. Через це зазнали пошкоджень 2 багатоповерхових та 7 приватних будинків, 3 господарські споруди, газопровід, гараж та автівка. Також у Понятівці палала господарська споруда.

Унаслідок атак прибережних районів міста, зазнала руйнувань адмінбудівля. 

Протягом доби в Антонівці військові РФ обстрілювали з артилерії та безпілотниками по скупченнях людей та транспорту.

  • Вночі 11 серпня окупаційні війська завдали удару по комунальному підприємству "Херсонелектротранс". Через атаку пошкоджені тролейбуси, будівля підприємства та повалені дерева.
  • У Херсоні не курсують тролейбуси. Вночі внаслідок російських обстрілів було пошкоджено контактну лінію на підприємстві.
  • 9 серпня російські військові обстріляли Бериславський та Херсонський райони, Херсон і передмістя вкрили вогнем з артилерії, реактивних систем залпового вогню, БпЛА та авіації.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів