Підтримати нас

Поліція повідомила про наслідки обстрілів Херсонщини армією РФ минулої доби

Вгору
Автор статті
25 березня 2024 12:16
272
Поширити:
Фото: Національна поліція

Упродовж 24 березня армія РФ завдала ударів із БпЛА та артилерії по: Херсону, Понятівці, Олександрівці, Садовому, Софіївці, Нововоронцовці та Золотій Балці.

Про це повідомила Поліція Херсонської області.

Зазначається, що минулої доби пошкоджень зазнали три приватні та один багатоповерховий будинок, два автомобілі та об’єкт критичної інфраструктури. 

“Останнім часом агресор значно збільшив кількість атак саме цими засобами (ред. БпЛА), зокрема й по мирних жителях правобережної Херсонщини”, – пишуть правоохоронці.
 Дроном-камікадзе типу FPV у Нововоронцовці пошкоджено автомобіль, а в Понятівці артилерійський снаряд влучив у приватний будинок.

У дописі йдеться, що з лівого берега Дніпра армія РФ обстріляла мікрорайон “Корабел” у Херсоні, там пошкоджено автомобіль та багатоповерхівку. Вибухи пролунали також у центрі та прибережній частині Дніпровського району.
  • 23 березня у селі Новоберислав Херсонської області виявили тіло 71-річного чоловіка. Ймовірно чоловік помер унаслідок скиду вибухівки з БпЛА 20 березня.
  • 23 березня армія РФ обстріляла Берислав, Михайлівку, Токарівку, Львове, Качкарівку, Зміївку, Тягинку, Золоту Балку, Станіслав, Микільське, Садове, Антонівку, Олександрівку, Білозерку, Нововоронцовку, Первомайське, Томарине та Херсон.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ