Підтримати нас

Після затримання Насірова щоденні податкові надходження – "плюс" 300 млн., – Ситник

Vgoru
Автор статті
11 травня 2017 03:49
615
Поширити:

Податкові надходження збільшилися на 300 млн. грн на день після затримання Національним антикорупційним бюро України (НАБУ) голови фіскальної служби України Романа Насірова.

Про це, як повідомляє Укрінформ, в інтерв'ю UA|TV заявив директор НАБУ Артем Ситник.

"Після того, як ми затримали Насірова, митниця почала приносити на 300 млн. гривень до бюджету більше щодня. Ці процеси - тільки перші паростки того, що може бути. Люди бояться. Пропала впевненість у недоторканності. Вже немає недоторканних", - сказав Ситник.

За його словами, справу Насірова, якого звинувачують у наданні незаконної розстрочки податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народним депутатом-втікачем Олександром Онищенком, передадуть до суду до кінця травня.

Ситник також додав, що позиції захисту у справі немає. "Він (Насіров. - Ред.) не відповів на жодне запитання, яке ставилося йому в якості підозрюваного, але у соцмережах він поводиться дуже пафосно, гарно. Ця поведінка украй відрізняється від того, як він поводиться на допитах. На допитах - він нічого не знає і не може пояснити", - сказав директор антикорупційного бюро.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ