Підтримати нас

Пільги АТОшників замінять кредитами

30 травня 2016 10:15
293
Поширити:

Голова ВГО "Товариство Ветеранів АТО" Кирило Сергєєв обурився намірами влади замінити пільги ветеранам АТО на можливість отримання дешевих кредитів.

На його думку, держава обманює АТОшників, адже жоден банк не погодиться дати кредит людині із середньою зарплатнею в одну тисячу гривень.

"Який банк видасть гроші солдату, у якого зарплатня - тисяча гривень, а все інше то премії і доплати, який після повернення з війни має пучок психологічних проблем, які ускладнюють працевлаштування, а із працюючих пільг в нього лише знижка на комуналку та проїзд в громадському транспорті?! Відповідь зрозуміла - жоден банк не дасть!" - повідомив Сергеєв у своєму блозі на censor.net.

За словами Сергеєва, держава "насаджує" європейські норми, підміняючи поняття, адже гарантований соціальний захист вона не дає, натомість ветеранів просто змушують брати кредити, які вони виплатити просто не зможуть.

"Головне, що коли більшість АТОшників відмовляться ці кредити брати із-за відсутності можливостей до його погашення, а більшість тих, хто візьме, врешті не зможуть його платити, ви же не визнаєте вашої провини. Ви же скажете улюблені вами відмазки: Народ працювати не хоче! Народ не бере кредити, бо хоче все на шару мати! Ви знову у всьому звинуватите народ", - обурився Сергеєв.

Крім того, голова ВГО "Товариство Ветеранів АТО" наголосив, що якщо таки пільги ветеранам-атошникам замінять крдитами, то владі сід готуватися до акцій протесту, бо бійці мовчки не сидітимуть.

"Кажу відверто: Введете кредитування - позбавите права, а ми за існування цих прав будемо боротись. Хочете замінити пільги кредитами, то спочатку створіть умови, для їх виплати, а потім це питання можна буде обговорювати", - наголосив Сергеєв.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ