Підтримати нас

“Підвищити контроль”: до окупованого Скадовська на Херсонщині завезли книжки з “історії" Донецької області

18 червня 2024 21:35
331
Поширити:
Фото: пропагандистський канал

Представники незаконного Міністерства спорту Херсонської області передали в краєзнавчий музей в окупованому Скадовську на лівобережжі Херсонщини 55 книжок з історіями захопленої Росією території Донецької області та учасників “СВО”.

Про це йдеться на пропагандистському каналі.

У коментарі “Вгору” політолог, краєзнавець Дементій Білий сказав, що ці заходи спрямовані на підвищення контролю над українськими людьми. Окупаційна влада намагається зробити так, аби жителі окупованих територій України відчували нібито єдність з РФ.

“Через конструювання минулого незаконна влада намагається зробити лояльним наше населення. І надалі управляти ним, й налаштовувати проти України”, – зазначив політолог.
  • 12 червня у селі Михайлівка Скадовського району Херсонської області, незаконна влада відкрила реконструйований “пам'ятник воїнам СВО”. У коментарі “Вгору” політолог, краєзнавець Дементій Білий розповів, що відкриття подібних пам’ятників на окупованих територіях України незаконна влада використовує для насадження власних цінностей і це прояв пропаганди та сепаратистської політики.
  • 14 червня в окупованому селі Ольгине Горностаївської громади Херсонської області незаконна влада відновила пам’ятник Леніну. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів