Підтримати нас

Підрозділи ДСНС врятували майже 700 людей від наслідків підриву Каховської ГЕС

Vgoru
11 червня 2023 09:45
399
Поширити:

На сьогодні, 11 червня, підрозділи ДСНС врятували 687 людей. З них 30 дітей та 40 маломобільних людей. Отримали психологічну допомогу 329 людей.

Про це повідомляє ДСНС у Херсонській області.

За інформацією служби, підрозділи ДСНС проводили роботи з евакуації населення, оповіщення за допомогою гучномовців, облаштування перешкод.

Також за даними ДСНС, підтопленими залишаються 32 населених пункти (3 тисячі 821 будинок) на правому березі Дніпра та 14 — на лівому березі.

ДСНС залучила 760 людей та 174 одиниць техніки для евакуації та ліквідації наслідків підриву Каховської ГЕС. 

Нагадаємо, на правобережжі евакуювали 2 тисячі 716 людей. Зменшилась швидкість спаду води, а фахівці контролюють стан води. Подолати наслідки теракту на Каховській ГЕС Херсонщині допомагають міжнародні організації, благодійні фонди, волонтери зі всієї України. 

З підтоплених населених пунктів Бериславського району евакуювали 181 людину, з них 18 дітей та 4 маломобільні людини станом на ранок 11 червня.

Підтопленими залишаються  270 будинків, а також школи у селищі Калинівське та селі Бобровий Кут і дві помпові станції. Також підтоплене кладовище у селі Заповіт Калинівської територіальної громади.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ