Підтримати нас

Під час окупації не отримувала лікування: опублікували історію загиблої жительки Херсона

10 травня 2024 15:52
549
Поширити:
Фото: Українська правда

Українська правда спільно з платформою Меморіал опублікували історію загиблої жительки Херсона 41-річної Світлани Рогової.

Світлана занедужала, коли місто було окуповане російськими військами. Незадовго до звільнення Херсона Збройними Силами України в лікарнях вже не було належних умов і складно було дістати медикаменти. Унаслідок цього застуда переросла у запалення легенів. Врятувати її не змогли, йдеться в повідомленні.

 “Через окупацію мама не отримувала лікування. Понад три тижні не було ані світла, ані води, а обладнання вивозили на лівобережжя… Їй виписували пігулки, і ми їх знаходили, проте недуга не відступала. Після того, як ЗСУ звільнили Херсон, мама виїхала у Кривий Ріг. Лежала в інфекційній лікарні, але вона не вижила”, – розповіла старша донька Світлани Дарʼя Кравченко.

Зазначається, що Світлана народилась і жила в Херсоні. Здобула середню освіту в Комишанській школі №26. Працювала нянею у садочку «Сонечко». Дуже любила квіти – висаджувала їх і доглядала.

  • Раніше Меморіал: вбиті росією” розповідали про Дмитра Левченко. 2 січня 2023 року в селі Львове Херсонської області унаслідок обстрілу армією РФ загинув 50-річний механізатор Дмитро Левченко, уродженець села Максима Горького на Херсонщині.
Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ