Підтримати нас

Переселенцям: Три сервіси для отримання правової допомоги

Автор статті
04 листопада 2019 18:00
727
Поширити:

Як отримати одноразову грошову допомогу ВПО? Що робити, якщо не виплачують пенсію? Як отримати закордонний паспорт дитині?

Прес-служба Благодійного фонду «Право на захист» на своїй сторінці в Facebook опублікувала добірку сервісів, що допоможуть вам заощадити час за пошуком відповідей на важливі запитання:

Мобільний додаток "Твоє пр@во" - це юридичний довідник для людей, які постраждали внаслідок конфлікту на Сході України. Тут ви знайдете відповіді на безліч юридичних питань, зможете завантажити та зберегти зразки документів та заяв, які можуть знадобитися при зверненні до держорганів та суду. Якщо не знайшли потрібну інформацію, то ви можете отримати безкоштовну консультацію експерта.

Мобільний додаток IDPRights - ще один додаток для юридичної допомоги та захисту прав ВПО. Тут ви знайдете інформацію про важливі новини для ВПО, дорожні карти розв'язання актуальних проблем, ознайомитесь із чинним законодавством, а також отримаєте перелік необхідних контактів на містах. Важлива функція — запитання юристу.

Сервіс WikiLegalAid - це свого роду Вікіпедія, тільки з актуальних правових питань. Уся інформація подана у вигляді інструкцій з роз’ясненнями та необхідними посиланнями.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ