Підтримати нас

Переселенцям на Херсонщині допоможуть відкрити свій бізнес

24 листопада 2015 18:08
346
Поширити:

В Херсонські області розпочався проект «Стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад в Україні».

В рамках проекту, відібрані на конкурсній основі учасники проекту, пройдуть 2-х денне тренінгове навчання (навчання, проїзд, проживання, харчування безкоштовні), яке спрямоване на підвищення знань і навичок з започаткування та розвитку власного бізнесу і підприємницького мислення.

Після цього учасники проекту з отриманням безкоштовної консультаційної підтримки підготують бізнес-плани на отримання грантової допомоги (безповоротної) на розвиток самозайнятості (до 900$), мікропідприємництва (до 2500$).

Запрошуємо жителів Херсонської області, які мають статус внутрішньо переміщеної особи взяти участь у проекті.

Для участі у проекті необхідно до 20 вересня 2015р. надіслати заповнену заяву-анкету за адресою: 73000 м. Херсон, вул. Тираспольська 12, офіс 1, ГО ХОТЦ «Вектор розвитку»
Тел. +38(050)7074684 Ольга Авраменко, +38(095)4164477 Світлана Росік, е-mail: khersonvektorrozvytku@gmail.com

Заповнити анкету он-лайн можна за посиланням: https://goo.gl/forms/KnivjTFf7r

Скачати анкету у форматі *.doc можна тут:

https://docs.google.com/document/d/1UJwdn5b1w5QUM7WnQqQkp-HQ6YTM8q5QW78rjGGzvPk/edit

Відбір на участь у проекті відбуватиметься шляхом розгляду поданих заяв-анкет (до уваги братиметься мотивація учасників та їхня готовність працювати заради покращення власного матеріального становища).

Проект реалізується ГО «Вектор розвитку» у партнерстві з Херсонськoю обласною службою зайнятості. За фінансовою підтримкою Міжнародної організації з міграції (МОМ).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ