Підтримати нас

Переселенці зможуть отримати додаткові виплати

Автор статті
19 квітня 2017 02:02
641
Поширити:

Тимчасову фінансову допомогу надаватимуть вагітним жінкам-переселенкам та тим, хто потребує коштів на поховання родичів.

Механізм надання допомоги затвердив фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності України, передає ligazakon.ua.

Постановою Фонду соцстраху № 8 від 24 січня 2017 року отримати допомогу можуть люди, що працювали і добровільно переселилися з непідконтрольної території. А також працівники підприємств, зареєстрованих у зоні АТО. Або бюджетних установ, які переїхали з непідконтрольної території, але не забезпечили робочі місця.

Під цю категорію потрапляють і ті, кому страховик не виплатив матеріальне забезпечення за страховими випадками, що настали у період роботи через неможливість встановити його місцезнаходження.

Для отримання матеріального забезпечення необхідно звернутися особисто або через законного представника до відділення виконавчої дирекції Фонду соцстраху за місцем проживання.

Сума допомоги залежить від середньої зарплати. Її розраховують на основі відомостей Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ