Підтримати нас

Окупанти атакували з БПЛА селище Миролюбівка на Херсонщині

Vgoru
15 липня 2023 07:51
555
Поширити:
Упродовж минулої доби, 14 липня, окупанти атакували з БПЛА селище Миролюбівка Білозерської громади. Постраждав Херсон та селище Козацьке. Правоохоронці відкрили 17 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» КК України.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

У Херсоні росіяни поцілили по житлових кварталах Дніпровського та Корабельного районів, центру міста та прибережній зоні. У місті зафіксували пошкодження багатоквартирних і приватних будинків та дачних ділянок. Під авіаційною атакою перебувало селище Козацьке Каховського району. Унаслідок вибухів знищені житлові будинки місцевих жителів.
 
Як зазначається, на місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції, які фіксували наслідки збройної агресії військових РФ та збирали речові докази. За минулу добу поліція відреагувала на 315 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.
 
За минулу добу, 14 липня, росіяни 70 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 361 снаряд з мінометів, артилерії, танків, «Градів», авіації та БПЛА. Жертв та поранених серед цивільного населення немає.
 
Водночас учора ЗСУ знищили щонайменше 58 окупантів, три човни з диверсійно-розвідувальними групами, великокаліберну гармату, шість одиниць автобронетанкової техніки й станцію радіоелектронної боротьби.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів