Підтримати нас

Окупаційному голові Голої Пристані на Херсонщині оголосили нову підозру

06 вересня 2024 21:35
137
Поширити:
Віталій Тітаренко. Скриншот із відео окупаційної адміністрації

Слідчі Служби безпеки України заочно повідомили про підозру в колабораціонізмі 40-річному жителю Херсонщини Віталію Тітаренко. Він обійняв посаду незаконного заступника голови окупаційної адміністрації Голої Пристані.

Про це йдеться в тексті підозри.

За даними слідства, він пішов працювати в окупаційну адміністрацію не пізніше 27 травня 2023 року.

На цій посаді він співпрацював із владою РФ, контролював функціонування незаконного органу влади. Також Тітаренко займався проведенням заходів для популяризації окупаційної влади в Голій Пристані на лівобережжі Херсонщини, стверджують правоохоронці.

Не пізніше 18 жовтня 2023 року Віталій Тітаренко став незаконним головою “Голопристанського муніципального округу”. Він брав участь в засіданні четвертої сесії першого скликання незаконної Ради депутатів цього “округа”, де підозрюваного обрали на посаду голови.

Тітаренко загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

У серпні 2024 року Віталію Тітаренко повідомили підозру через те, що його обрали до незаконно створеної “Ради депутатів Голопристанського муніципального округу” від російської політичної партії “Єдина Росія”.

Віталій Тітаренко народився 5 травня 1984 року в місті Удачний Республіка Саха-Якутія РФ. Він зареєстрований у місті Гола Пристань Скадовського району Херсонської області.

За даними YouControl, Віталій Тітаренко власник і директор ТОВ «Грандіс-Транс» (Розведення великої рогатої худоби молочних порід), ТОВ «Атріум-Трейдінг» (Виробництво інших основних органічних хімічних речовин), ТОВ «Персей-Агро»(Гуртова торгівля машинами й устаткованням для добувної промисловості та будівництва) та ТОВ «Енерготрейд-2015» Гуртова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами). Всі товариства зареєстровані в Херсоні.

  • Окупаційний суд призначив сплатити штраф незаконному очільнику Голої Пристані Херсонської області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів