Підтримати нас

Окупаційному голові Голої Пристані на Херсонщині повідомили про підозру

31 серпня 2024 18:34
211
Поширити:
Віталій Тітаренко. Скриншот із відео окупаційної адміністрації

Слідчі Служби безпеки України заочно повідомили про підозру в колабораціонізмі 40-річному голові незаконної адміністрації Голої пристані на Херсонщині Віталію Тітаренко.

Про це йдеться в тексті підозри.

За даними слідства, від 4 жовтня 2022 року окупаційна влада створила  Голопристанський муніципальний округ   Муніципальний округ – одна з територіальних одиниць в Росії. У серпні 2022 року окупанти утворили 18 муніципальних округів на території Херсонської області, контроль над 5 з них вони втратили після деокупації. . До нього увійшли 56 населених пунктів з адміністративним центром Гола Пристань. 

У вересні 2023 року до незаконно створеної “Ради депутатів Голопристанського муніципального округу” обрано 20 депутатів, серед них Віталій Тітаренко від російської політичної партії “Єдина Росія”, інформують правоохоронці.

Йому загрожує позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Віталій Тітаренко народився 5 травня 1984 року в місті Удачний Республіка Саха-Якутія РФ. Він зареєстрований у місті Гола Пристань Скадовського району Херсонської області.

У жовтні 2023 року Тітаренко призначили головою окупаційної адміністрації Гола Пристань. До цього він був заступником.

За даними YouControl, Віталій Тітаренко власник і директор ТОВ «Грандіс-Транс» (Розведення великої рогатої худоби молочних порід), ТОВ «Атріум-Трейдінг» (Виробництво інших основних органічних хімічних речовин), ТОВ «Персей-Агро»(Гуртова торгівля машинами й устаткованням для добувної промисловості та будівництва) та ТОВ «Енерготрейд-2015» Гуртова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами). Всі товариства зареєстровані в Херсоні.

  • 24 серпня Служба безпеки України повідомила про підозру в колабораціонізмі депутатці Ради депутатів  Генічеського муніципального округу  першого скликання уродженці Партизан Херсонської області Наталі Бєлік. 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів