Підтримати нас

Окупаційна влада відкрила на Херсонщині ще одне пропагандистське медіа

Автор статті
14 квітня 2024 10:17
247
Поширити:

Незаконна влада на окупованій території Херсонської області відкрила пропагандистський канал під назвою “Нове. Медіа”.

Про це йдеться на сторінці Детектор медіа.

“За словами кремлівських пропагандистів, видання начебто має допомогти мешканцям тимчасово захоплених регіонів «інтегруватись» у новий простір (ред. РФ)”, – йдеться в матеріалі. 
 Зазначається, що символ цього медіа – єнот. 
 
“Один з двох єнотів, яких директор кримського зоопарку "Казка" Олег Зубков вивіз із херсонського зоопарку при відступі російських військових з міста”, – повідомляють у дописі.
  • Раніше повідомлялось, за словами т.в.о. міністра культури та інформполітики України Ростислава Карандєєва, протидія російському телебаченню та радіомовленню можлива через інформування аудиторії й також на технічному рівні. Також зазначалось, що блокування російського телебачення – це дорого, адже потрібно будувати високі інженерні споруди вздовж кордону України.
  • Інститут вивчення війни зазначав, що російська влада встановила 17 тисяч 735 комплектів супутникового телебачення “Руський мир”, які охоплюють понад 80 відсотків окупованої території Херсонської області.
  • У коментарі Медіаплатформі “Вгору” представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Херсонській області Сергій Мовчан казав, що очистити радіоефір від російського мовлення вдасться лише після деокупації лівобережжя Херсонщини.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ