Підтримати нас

Обстріли правобережної Херсонщини: пошкоджено церкву та автомобіль поліціянтів, є загиблі та поранені

Vgoru
Автор статті
19 серпня 2023 10:05
390
Поширити:

У Бургунці Херсонської області під обстріл з танків потрапили правоохоронці. Механічні пошкодження отримав службовий автомобіль, правоохоронці не постраждали. 

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Фото поліції

У Дніпровському, внаслідок ворожої атаки понівечена будівля церкви. 

Фото поліції

У Ромашковому Білозерської громади, військові РФ з артилерії обстріляли будинок, поранено 48-річну місцеву жительку.

“Окупанти безжалісно гатили по цивільних об’єктах, житлових кварталах центру, мікрорайонів «Корабел», «ХБК» та передмістю. Вибухами пошкоджені квартири у багатоповерхівках, приватні будинки, крамниці та автомобілі”, – йдеться в дописі.

В Антонівці під час артилерійського обстрілу російський снаряд вбив 74-річного чоловіка, поранено жінок віком 73 та 74 роки, а також 92-річного чоловіка.  

“На місцях ворожих атак працювали всі екстрені служби, допомагали пораненим та збирали речові докази російської агресії”, – написали на Telegram-каналі.

Фото поліції

Росіяни вранці атакували село в Дар'ївській громаді на Херсонщині, загинула жінка.

За минулу добу, 18 серпня, окупанти 63 рази обстріляли правобережжя Херсонщини з мінометів, артилерії, танків, "Градів" та атакували БПЛА. Вони випустили 355 снарядів. Через російську агресію одна людина загинула, десять – поранені, з них – одна дитина.

Уночі 18 серпня російські військові завдали масованого удару по селищах Білозерка та Дніпровське Херсонської області. Поранення отримала місцева жителька.

Учора, 18 серпня, близько 11:00 російська армія обстріляла село Вірівка Тягинської громади на Херсонщині. Унаслідок цього постраждала неповнолітня дівчина. Також близько 14:00 окупанти скинули вибухівку з дрона поблизу приватного будинку в місті Берислав на Херсонщині. Постраждали два чоловіки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ