Підтримати нас

Обмежили доставку пошти у 22 країни

Автор статті
05 квітня 2020 10:29
665
Поширити:

Всесвітній Поштовий союз (ВПС) повідомив, що глобальна пандемія коронавірусної інфекції змусила Сполучені Штати призупинити доставку міжнародної пошти в 22 країни, зокрема в Індію, Саудівську Аравію, ПАР, Монголію, Панаму і Перу.

Поштова служба США попросила своїх клієнтів утриматися від відправки пошти в 22 країни світу, оскільки доставка зараз неможлива з технічних причин. У список країн, куди тепер не доставляється пошта, входять Кайманові острови, Чад, Еквадор, Французька Полінезія, Гондурас, Індія, Кувейт, Лівія, Мадагаскар, Мальдіви, Монголія, Нова Каледонія, Панама, Перу, Самоа, Саудівська Аравія, ПАР , Болівія, Шрі-Ланка, Зімбабве, Фіджі І Ботсвана. Про це повідомляє Голос Америки.

Представник ВПС Девід Даджен пояснив, що припинення відправки пошти пов'язане з припиненням авіапольотів в ці країни. Він зазначив, що з цією проблемою зараз стикаються практично всі держави світу.

"В результаті їм довелося повідомити у ВВС про припинення відправки електронних листів. У цьому ніхто не винен, це не чиясь вина. Пандемія вплинула на весь світ, практично на всі аспекти сучасного способу життя", - додав представник поштового союзу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет Міністрів України дозволив операторам поштової доставки приймати на доставку аптечний асортимент на час коронавірусного карантину.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ