Підтримати нас

Нове обличчя «Мельпомени Таврії»

22 квітня 2016 01:00
189
Поширити:

Херсонці вже уп'яте стали свідками конкурсу краси, молодості та таланту.

Право стати обличчям міжнародного театрального фестивалю “Мельпомена Таврії” цього року виборювали 12 красунь.

Під час першого дефіле дівчата вийшли на сцену в образі морячок. Друге дефіле – у досить дивному вбранні східних красунь. Завершував показ традиційний вихід у вечірніх сукнях.

Проте конкурсантки намагалися підкорити суворе журі не лише своєю вродою, а й талантами. Дівчата співали, танцювали та показували свою акторську майстерність. У когось виходило краще, комусь ноти не піддавались, а виступи деяких дівчат викликали шквал оплесків.

У перервах між виходами дівчат свої номери презентували вокалісти херсонського драмтеатру.

Після довгого обговорення  журі оголосило ім'я переможниці. Корону отримала Валерія Липа. Дівчині 18  років, вона ровесниця фестивалю “Мельпомена  Таврії”, навчається в херсонському училищі культури. За словами Валерії, захоплюватись театром вона почала ще з дитинства. Тому і мріяла стати артисткою. Директор театру імені Миколи Куліша Олександр Книга пообіцяв цю дівочу мрію здійснити.

Незважаючи на проблеми зі світлом, звуком та певну беземоційність глядачів, конкурс можна назвати вдалим. Переможниця вже почала готуватись до фестивалю “Мельпомена Таврії”. Цього року він пройде в Херсоні з 20 по 28 травня.

${gallery:7c78ef458d00fe61ff27c84da1c921a8}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ