Підтримати нас

Нижньосірогозька громада: новини станом на 3 квітня

Vgoru
03 квітня 2022 18:25
1,181
Поширити:

На сторінці Нижньосірогозької громади у ФБ надали інформацію про ситуацію на ранок неділі, 3 квітня.

 

Зокрема, у дописі йдеться про те, що на території Нижньосірогозької громади наявні блокпости. Доступу до службових приміщень селищної ради немає, тому що вони зараз під контролем військових РФ.

“З 4 квітня автоперевізник ФОП "Де-Луко” відновлює автобусний рейс за маршрутом Нижні Сірогози-Херсон. Перевезення здійснюватимуться щоденно, крім суботи та неділі.  Телефони для попереднього запису та бронювання місць: 068 950 23 94; 066 525 58 16”, - повідомляють у пості.

Також відомо, що на території громади забезпечується безперебійне функціонування об’єктів критичної інфраструктури. Всі населені пункти громади забезпечені  водо- та енергопостачанням.

Крім того, КП “КОМСЕРВІС” працює в штатному режимі. Працівниками забезпечується надання послуг з водопостачання, водовідведення, збору, вивезення твердих побутових відходів,  благоустрою та ліквідації поривів систем водопостачання. 

2 квітня на територіях селища Нижні Сірогози та деяких населених пунктів громади внаслідок буревію було пошкоджено лінії електропередач. Енергетиками оперативно було усунено проблему та відновлено енергопостачання у селищі та селах.  

Газова та автозаправки не працюють.

“Швидка допомога – працює в цілодобовому режимі. Якщо хтось не може додзвонитися або бригада знаходиться на виїзді – можна доставити хворого власним транспортом – кожному буде надана екстрена медична допомога”, - продовжується в дописі.

 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів