Підтримати нас

Німеччина передала Херсонській громаді автомобілі та гуманітарну допомогу

10 жовтня 2024 20:15
154
Поширити:
Фото: Роман Мрочко

Муніципалітет та пожежна служба міста Кіль (Німеччина) в рамках партнерської підтримки передали Херсонській громаді 3 автівки.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко. 

Херсонська громада отримала три автомобілі, а саме: авто марки “Ford” для перевезення комунальників підприємства "Парки Херсона", Mercedes Benz Sprinter для "Соціального таксі", а також пожежну машину MAN для підприємства "Екополіс", яку використовуватимуть для гасіння пожеж на полігоні побутових відходів.

Також  Німеччина передала 3 коробки зі спецодягом для пожежників, апарат УЗД, інкубатор, 20 коробок з дитячим одягом та іграшками та 4 електроінструменти Bosch для потреб комунальних підприємств міста. 

  • Нещодавно дванадцять громад Херсонщини отримали від благодійників 1500 вогнегасників. Їх розподілять між Білозерською, Херсонською, Борозенською, Високопільською, Нововоронцовською, Новокаховською, Милівською, Станіславською, Бериславською, Тягинською, Новоолександрівською та Дар'ївською громадами.
  • Зі столиці Латвії Риги 23 вересня надіслали 60 комп’ютерів для лікарень Херсона.
  • Закладам охорони здоров’я Херсонщини, що надають первинну медичну допомогу, передали три нові автомобілі Renault Duster.  

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів