Підтримати нас

Небайдужі громадяни завітали до Авакова нагадати про справу Гандзюк

Автор статті
10 лютого 2019 06:25
644
Поширити:

У суботу, 9 лютого, під маєтком глави МВС України Арсена Авакова відбулася акція, учасники якої нагадали міністру що "є і його вина в тому, що справа Катерини Гандзюк досі не розслідувана". 

Про це повідомили на сторінці ініціативної групи "Хто замовив Катю Гандзюк?".

"Небайдужі громадяни завітали в гості до міністра майонезних баночок Арсена Авакова... Нагадали Арсену Борисовичу, що є і його вина в тому, що справа Катерини Гандзюк досі не розслідувана. І що саме він сьогодні вчергове забув, з ким насправді мають боротись правоохоронці, а кого мають захищати" - йдеться у повідомленні.

"Міністру не подобаються мирні мітинги. Активістів, які сьогодні прийшли на зустріч із Тимошенко, щоб запитати про те, як довго ще Мангер буде займати місце в Батьківщині та знаходитись на своїй посаді, перед мітингом "спакували" правоохоронці. Перед цим до них застосував газ та побив колишній беркут. Всього 21 затриманий з травмами різного ступеню тяжкості - вибиті зуби, синці, розбиті голови. Це такими методами сьогодні поліція "забезпечила" спокійний виступ пані Тимошенко" - повідомили учасники акції. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ