Підтримати нас

НАЗК розпочало перевірку е-декларацій Порошенка, Гройсмана і членів Кабміну

Автор статті
10 квітня 2018 16:31
636
Поширити:

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) почало повну перевірку електронних декларацій президента України Петра Порошенка, голови Верховної Ради Андрія Парубія і прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Крім того, співробітники агенства перевірять е-декларації членів Кабінету міністрів.

Рішення було ухвалене на засіданні НАЗК 10 квітня, – повідомляє 112.ua.

Крім цього, НАЗК повністю перевірить е-декларації першого заступника голови Ради Ірини Геращенко, заступника голови Ради Оксани Сироїд, а також уповноваженого парламенту з прав людини Людмили Денісової за 2015-2017 роки.

Також будуть перевірені е-декларації секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова за 2015-2017 роки, генерального прокурора Юрія Луценка, голови Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника та голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко не вніс у декларацію свій відпочинок на Мальдівах, який обійшовся йому в 500 тисяч доларів. Порошенко міг літати на Мальдіви під вигаданим ім’ям. Його невістка заявила, що “раз на рік він може дозволити собі відпочити на Мальдівах”. За відпочинок президента заплатив олігарх Пінчук, який перебував на островах разом з Порошенком.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ