Підтримати нас

Направив депутатське звернення до СБУ через загибель при затримані Олега Мужчіля, – Мосійчук

Автор статті
11 грудня 2015 16:17
611
Поширити:

Вчора прес-служба СБУ з сльозами на очах повідомила про героїчну спец-операцію в результаті якої ліквідована російська диверсійно-терористична група. В ході спец-операції загинув один боєць спецпідрозділу СБУ “Альфа”, ще одного поранено а також ліквідовано очільника ворожої ДРГ.

Під вечір вчорашнього дня ЗМІ та Інтернет взірвала інформація, що загиблий в результаті спец-операції СБУ ніякий не російський диверсант а український націоналіст-революціонер в недалекому минулому командир розвідзагону ДУК “Правий сектор” а пізніше боєць партизанського загону “Тіні” Олег Мужчиль позивний “Лісник” який приймав активну участь у війні з окупантами на Сході нашої країни. Нібито саме спецгрупи на чолі з “Лісником” проводили найуспішніші диверсійні рейди і знищували цілі колони російських окупантів.

ЗМІ та учасники війни на Сході стверджують, що саме ДРГ “Лісника” ліквідувало на Луганщині одного з очільників російських терористів Мозгового.

Водночас ЗМІ стверджують, що причиною затримання групи “Лісника” стала її причетність до вибуху гранати в магазині “Рошен” в Харкові. До того ж є інформація, що в ту ніч в столиці СБУ затримано дві ДРГ не пов’язані між собою і одна з них це група “Лісника” а інша дійсно складається з громадян Російської Федерації.

Враховуючи вище викладене, а також непередбачувані наслідки які можуть виникнути в результаті приховування правдивої інформації СБУ або перекручуванні інформації в ЗМІ я як народний депутат України вже з самого ранку направив депутатське звернення до голови СБУ Василя Грицака надати якнайшвидше інформацію про обставини затримання в столиці ДРГ та можливу загибель при цьому затримані Олега Мужчіля позивний “Лісник”. Сподіваюся відповідь отримати якнайшвидше адже від цього залежить стабільність та суспільно-політична ситуація в країні.

Ігор Мосійчук 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ