Підтримати нас

Нам обіцяють землетрус

01 червня 2016 12:00
279
Поширити:

Сейсмолог і парапсихолог попереджають про небезпеку потужного землетрусу.

Румунський парапсихолог Йоан Істрате, який став відомим після оприлюднення прогнозів про трагедію в Бухарестському нічному клубі, де в результаті пожежі загинули 64 людини, пророкує країні руйнівний землетрус.

За його прогнозом, потужні підземні поштовхи будуть відчуватися далеко за межами Румунії, в тому числі в Україні. Такий прогноз він дав в інтерв'ю Румунія TV.

На думку Істрате, землетрус повинен статися до осені 2016 року. Підземні поштовхи будуть відчутні навіть у Києві (більше 700 км від території Румунії) і навіть в Москві. За словами почесного директора румунського Інституту фізики Землі Георге Мермуряну, ймовірний землетрус, дату якого передбачити практично неможливо, буде аналогічним тому, що стався в 1802 році, а його сила складе 7,9 бала за шкалою Ріхтера.

Останній найпотужніший землетрус (силою 7,7 бала) стався у Румунії в 1977 році, і поштовхи в 3 бали добре відчувалися в Києві. Більш слабкі землетруси бувають в Румунії досить часто, їх постійно відчувають прикордонні області України.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів