Підтримати нас

На правобережжі Херсонщини 80% енергетичного обладнання вдалося зберегти після підтоплення

Vgoru
18 червня 2023 12:29
576
Поширити:

Після затоплення на деокупованій частині Херсонщини 80% енергетичного обладнання вдалось зберегти. Найгірша ситуація наразі у Микільському. На ремонт та запуск підтопленої енергоінфраструктури знадобиться щонайменше місяць. А з середини наступного тижня енергетики почнуть підʼєднувати до мережі херсонський мікрорайон Корабел.

Про це повідомив начальник ОВА Олександр Прокудін.

Також Херсонська ОВА інформує, що станом на 14:00 18 червня середній рівень води на Херсонщині становить 93 см. Підтопленими залишаються 879 будинків у шести населених пунктах на правобережжі. На тимчасово окупованих територіях затоплені 17 населених пунктів.

Нагадаємо, на тринадцятий день від підриву дамби Каховської ГЕС вода у Дніпрі в Херсоні на 68 см вища за рівень води, що був до теракту росіян. Станом на ранок її рівень був 99 см за балтійською системою.

Завтра, 19 червня, вʼїзд до частини мікрорайону Корабел у Херсоні стане відкритим. Комендантська година триватиме з 22:00 до 05:00. Також завтра понад 200 комунальників буде прибирати Острів від бруду, що утворився після підтоплення.

 

 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ