Підтримати нас

На окупованих територіях під час акцій до “Дня перемоги” слідкуватимуть за людьми

08 травня 2024 18:50
178
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, Медіаплатформа "Вгору"

На окупованих територіях під час акцій, які влаштовуватимуть до “Дня перемоги” 9 травня, незаконна влада слідкуватиме за людьми, які не з'являються на таких заходах, та тих, хто не святкує цей день.

Про це журналістам Медіаплатформи “Вгору” повідомив  краєзнавець та політолог Дементій Білий.

Він зазначив, що нелояльних людей у таких заходах відстежуватимуть та відправлятимуть “на підвал”.“

Ті злочини, що відбувається зараз на окупованій території, можна назвати етноцидом, коли українців силою пропаганди, насиллям намагаються примусити змінити свою етнічну приналежність. Думаю, що ці «святкування» Дня перемоги на окупованих територіях будуть епізодами в майбутньому міжнародному суді, реалізовані у вироках міжнародного трибуналу”, – додав політолог.
  • В Україні 9 травня більше не День Перемоги. З цього року єдиною датою, коли Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні є єдиний день – 8 травня, як і у Європі.
  • У коментарі Медіаплатформі “Вгору” голова Комітету виборців України в Херсонській області, політолог, краєзнавець Дементій Білий повідомив, що весь тиск російської пропаганди спрямований на молодь та школярів. У школах влаштовують зустрічі дітей із “ветеранами” армії РФ. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ