Підтримати нас

На окупованій Херсонщині фіксують зникнення особового складу російських військ

Автор статті
12 квітня 2024 07:50
189
Поширити:
Фото: АТЕШ

За офіційними доповідями, які надходили в угруповання ВС РФ "Дніпро", стало відомо, що російські військові відмовляються виконувати бойові завдання і самовільно залишають місця тимчасової дислокації. Деякі з тих, хто офіційно проходив за паперами як ті, хто самовільно залишив частину, згодом опинялися на окупованій території Херсонської області.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

За даними учасників руху, у населених пунктах, які розташовані поблизу кордону з окупованим Кримом, почастішали факти зникнення російських військових.

“Наші агенти також відзначають прибуття великої кількості особового складу окупаційної армії в Новоолексіївку. Ці військові розміщуються у вільних покинутих будинках. Більшість із них мають багато татуювань на тілі. Місцеве населення вважає, що це люди, які раніше перебували в місцях позбавлення волі”, – пише рух “АТЕШ”.

У дописі також йдеться, що підрозділи Росгвардії отримали вказівку відловлювати українських партизанів, які передають інформацію про місця базування особового складу російських військ.

  • В окупованих Генічеську та Скадовську Херсонської області військові РФ проводять обшуки осель місцевих у пошуках проукраїнських жителів, також вони уточнюють чи проживають у будинку чоловіки віком від 18 років.
  • Нещодавно стало відомо, що на окупованій території Херсонської області російські військові мінують сільськогосподарські угіддя, зокрема, приватні земельні ділянки.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ