Підтримати нас

На лівобережжі Херсонщини ЗСУ знищили склад зберігання човнів

10 вересня 2024 07:43
770
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

На лівобережжі Херсонщини Збройні Сили України знищили склад зберігання човнів.

Про це повідомив речник оперативного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в етері телеканалу "Еспресо".

“Тобто російські окупанти втрачають човни вже не поодинці, а цілими складами", – додав він.

За його словами, за попередні три дні на Придніпровському напрямку зафіксували 30 штурмів армії РФ по позиціях Сил оборони. Окупаційні війська атакують не тільки один із плацдармів північніше від Кринків, а й різні місцевості на лівому березі Дніпра, де є українські військові.

“У середині липня наші підрозділи вийшли із села Кринки, де був найбільший плацдарм на лівому березі Дніпра, і перемістилися на інші визначені позиції, трохи північніше, трохи західніше Кринків. Але це також лівобережжя”, – розповів Лиховій.
  • Як повідомляє політолог Володимир Молчанов, за підрахунками даних з відкритих джерел, на лівобережжі Херсонщини сконцентрувалося близько 50 тисяч військових РФ.
  • Попри активізацію штурмових дій окупаційних військ на Херсонщині, вони не мають на цьому напрямку угруповання, яке могло б піти у наступ на правий берег Дніпра.
  • В ефірі “Вгору” речник ОСУВ “Таврія” розповідав, що на Курщину РФ найменше своїх військових забрала з Херсонського напрямку. Там чисельність угрупування російської армії суттєвих змін не зазнала.
  • Збройні Сили України продовжують ведення оборонної операції на Херсонському напрямку. Українські військові вийшли з Кринків на інші позиції на лівобережжі Херсонщини.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів