Підтримати нас

На Херсонщині, рятуючи людей від затоплення, загинув воїн Володимир Кавуліч

Vgoru
Автор статті
08 червня 2023 11:46
803
Поширити:

Під час порятунку людей від наслідків затоплення через підрив росіянами Каховської ГЕС загинув "свободівець" Володимир Кавуліч (Кабанчик).

Про це повідомляє голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

Учора, 7 червня, у районі Херсона, коли побратим прямував на допомогу місцевим мешканцям, сильна течія затягнула його човен під баржу. Разом із Володимиром загинув побратим «Юг». 

"З початку московсько-української війни служив у складі свободівських добровольчих батальйонів "Січ" та "Карпатська Січ". Після початку повномасштабного вторгнення став до лав Добровольчого батальйону "Феміда-Чорнобаївка", який очолює Едуард Леонів, голова Кримської "Свободи". Був начальником координаційного штабу батальйону”, — йдеться в повідомленні про Володимира Кавуліча. 

Воїн брав участь у визволенні Херсона та області.

За дві доби під керівництвом Володимира було врятовано понад 130 херсонців, ідеться в дописі.

Також опублікували останнє фото захисника, зроблене за два дні до загибелі. 

Володимир Кавуліч

Нагадаємо, спостерігається підняття рівня води в річці Інгулець, яка впадає в Дніпро внаслідок неконтрольованого витоку води із Дніпра вниз по річищу.

Під загрозу підтоплення потрапили населені пункти Калинівської територіальної громади – селище Калинівське, села Заповіт, Бобровий Кут, Мала Сейдеминуха та Краснолюбецьк. 

Інгулець може вийти з берегів і підтопити прибережні населені пункти, особливо село Велика Олександрівка на Херсонщині. Про це застерігає начальник Херсонського обласного центру з гідрометеорології Юрій Кіріяк.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ