Підтримати нас

На Херсонщині поліціянти вилучили у чоловіка 173 кущі конопель

Vgoru
Автор статті
05 серпня 2023 10:50
418
Поширити:

Працівники Бериславського районного відділу поліції отримали інформацію про те, що чоловік можливо вирощує коноплі. Оперативники провели санкціонований обшук на території домоволодіння 70-річного жителя села Червоний Маяк та виявили кущі наркотичної рослини заввишки від одного до двох метрів.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Як зазначають у дописі, присутній під час обшуку фахівець-агроном підтвердив, що візуально рослини належать до виду конопель. До кущів було підведене крапельне зрошування, а ґрунт ретельно удобрювався. Під час огляду посіву поліціянти вилучили 173 кущі наркотичних рослин.

Власник насаджень від пояснень відмовився. Правоохоронці перевіряють можливу причетність чоловіка до збуту наркотиків. Усі кущі вилучено, їх зразки направлено на експертизу.

Фото поліції Херсонської області

Також поліціянти встановили, що громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Слідчі дії тривають.

Раніше ми писали, що на присадибній ділянці житель селища Комишани зростив понад 100 кущів конопель. За незаконне вирощування наркотичних рослин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Також на одній з присадибних ділянок Степанівки на Херсонщині правоохоронці виявили посів 41 кущ конопель. Власнику ділянки може загрожувати штраф (до 671 тисячі гривень) або арешт до 6 місяців, або обмеженням волі до 3 років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ