Підтримати нас

Мешканець Степанівки на Херсонщині вирощував 41 кущ конопель на своєму городі

Vgoru
Автор статті
22 липня 2023 14:15
430
Поширити:

На одній з присадибних ділянок Степанівки на Херсонщині правоохоронці виявили посів 41 кущ конопель. Власнику ділянки може загрожувати штраф (до 671 тисяч гривень) або арешт до 6 місяців, або обмеженням волі до 3 років.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

За її даними, дільничні офіцери отримали інформацію про те, що 44-річний житель Степанівки вирощує коноплі. Під час обшуку на городі виявили 41 кущ конопель.

Також в одній із господарських споруд знайшли пристрій для вживання канабісу. Вилучені рослини та пристрій направили на експертизу. Тривають слідчі дії, йдеться у повідомленні. Відомо, що у 2019 році чоловіка притягали до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання заборонених речовин. Тоді він отримав умовний термін.

Раніше в одному з сіл Великоолександрівської громади Херсонщини правоохоронці виявили посів із майже тисячі кущів снодійного маку. Незаконним вирощуванням займалася 60-річна жінка, якій може загрожувати ув’язнення на строк від трьох до семи років за ст. 310 КК України.

Також судитимуть херсонця за фактами незаконного придбання, зберігання та збут канабісу. Зараз він під вартою, де очікує на вирок суду. Йому загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Чоловік продавав канабіс за місцем проживання, а його клієнтами були мешканці Херсона.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ