Підтримати нас

На Херсонщині внаслідок вибуху ворожої міни постраждали двоє дітей

Vgoru
Автор статті
03 червня 2023 06:18
2,074
Поширити:

На дитячому майданчику села Загорянівка на ворожій міні підірвалися двоє дітей. Інцидент стався 2 червня. 

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

За даними обласної влади, 13-річна дитина отримала осколкові поранення кінцівок, а 10-річний хлопець – поранення живота. 

Їх доставили до лікарні. 

Обласна влада закликає батьків пильнувати дітей та дивитися, де вони відпочивають. 

Вже не вперше місцеві жителі отримують поранення та гинуть через залишену окупантами вибухівку, снаряди та інші вибухонебезпечні предмети. Днями поблизу селища Велика Олександрівка Бериславського району на російській міні підірвався мешканець. На березі річки чоловік натрапив на невідомий вибухонебезпечний предмет. Він здетонував, і внаслідок цього місцевий мешканець втратив частину ноги. Постраждалого доставили до лікарні.

Також у районі села Клапая Білозерської громади водій трактора наїхав на російську вибухівку та отримав осколкові поранення. Його доставили до лікарні та надали допомогу. Від ушпиталення чоловік відмовився. 

Водночас піротехніки продовжують працювати над обстеженням правобережжя Херсонщини. Нацгвардійці Криворізької бригади розміновують територію в Бериславському районі Херсонської області. Від початку року вони знешкодили майже дві сотні російських снарядів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ