Підтримати нас

На фестивалі запалили велетенську півторатонну свічку-пазл

13 листопада 2016 15:01
232
Поширити:

Майстри Львівської Свічкової Мануфактури створили та запалили велетенську свічку-пазл.

Захід відбувся в рамках Фестивалю Свічок, який проходить у Львові вже втретє на площі Музейній, біля Домініканського собору.

Велетенську свічку-пазл львівські митці на очах у глядачів склали із 15 елементів, кожен з яких важить близько 110 кг. Загалом на виготовлення пазлу пішло понад 1,5 тонни парафіну.

"Щороку ми намагаємося вразити відвідувачів і показати, що свічка справді більше, ніж світло. Впевнений, що велетенська свічка-пазл стане чудовою атракцією для львів'ян та гостей міста. Повірте, такого ще ніхто й ніколи не робив", - розповів організатор фестивалю Андрій Сидор.

"Площа Музейна - це особливе місце Львова зі своєю історією та енергетикою. А при світлі свічок ця площа стає винятково затишною і романтичною", - додають організатори фестивалю.

Окрім цього, для відвідувачів фестивалю проводять майстер-класи з виготовлення, різьблення та ручного розпису свічок. Кожен охочий може створити свічку власними руками.

Майстри Львівської Свічкової Мануфактури і скульптури почали творити велетенське лого міста "Львів відкритий для світу". Це п'ять головних веж міста, які є на відомому логотипі Львова.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів