Підтримати нас

"Ми самі маємо змінювати життя на краще"

25 грудня 2016 17:58
238
Поширити:

Уперше на Херсонщині, в рамках 13-го Мандрівного Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини, відбуваються покази для учасників АТО у районах області.

Документальні фільми про права людини вже подивились у Скадовську, Каланчаку, Олешках і Генічеську. Організатор показу фільмів для учасників АТО - ГО "Південь". Координаторкою цього проекту виступила юриста Фонду милосердя та здоров'я Олена Старюк.

У п'ятницю, 23 грудня, Мандрівний Docudays UA приїхав до Каховки. Шанувальниками документального кіно виявились і працівники Новокаховського центру зайнятості. Тому попросили організаторів завітати і до них.

Подивитись документальне кіно про права люди ни прийшли учасники АТО з родинами, переселенці, працівники Новокаховського центру зайнятості.

У Каховці та Новій Каховці показали дві стрічки: "Українські шерифи" та "Аліса в країні війни".

Глядачам дуже сподобавалась стрічка Романа Бондарчука "Українські шерифи". Вони дуже жваво обговорювали фільм, який боровся за право номінуватись на "Оскар". І поділились власними враженнями від побаченого:

«У фільмі - все правда. Це наше життя. Проте, доки є такі ініціативні люди, як сільський голова Старої Збур'ївки Віктор Маруняк, у нас є надія на краще».

«Такі фільми варто показувати скрізь. Ми самі маємо бачити, як живуть наші люди. І це має нас спонукати до змін, ми самі маємо почати змінювати власне життя на краще».

Покази документального кіно про права людини для бійців АТО на Херсонщині тривають.





Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів