Підтримати нас

Мультфільм "Микита Кожум'яка" безкоштовно покажуть на фестивалі "Крок"

19 листопада 2016 10:03
246
Поширити:

18-20 листопада в київському Будинку кіно пройде ХХІІІ Міжнародний анімаційний фестиваль "Крок". Його цьогорічна тема "У рідній гавані". Покажуть мультфільми з більш як 40 країн.

Вхід на всі сеанси за безкоштовними запрошеннями. Їх можна отримати у дирекції фестивалю в Будинку кіно.

На церемонії відкриття "Кроку" покажуть програму українських прем'єр. Це нові роботи режисерів: Олени Касавіної, Олександра Даниленка, Олега Педана, Людмили Ткачикової.

У конкурсній програмі Україну представлятимуть сім картин: "Мамо" Тетяни Полянської, "Горілка" Клима Климчука, "Колискова" Нелі Билик, "Балада про великого Педагога" Ганни Кривонос, "Сонце, місяць та зірки" Аліни Казак, "За небокраєм" Максима Соболевського та "Кобзар 2015" Богдана Шевченка.

Спеціальним гостем фестивалю стане швейцарська режисерка, художниця Ізабель Фаве. Її роботи брали участь у програмах Берлінського кінофестивалю та Міжнародного фестивалю анімаційних фільмів у бельгійському Ансі.

19 листопада вона представить програму анімаційних фільмів для дітей і проведе творчу зустріч із глядачами. Також відбудеться майстер-клас для професіоналів та поціновувачів анімації "Розповіси мені історію".

Спеціальна подія "Кроку" - показ першого українського повнометражного анімаційного 3D-фільму "Микита Кожум'яка". Автор стрічки — член журі фестивалю Манук Депоян. Показ відбудеться 20 листопада. Мультфільм зняли за мотивами однойменної казки Антона Сіяніки.

Стрічка "Микита Кожум'яка" вийшла в український прокат 13 жовтня. За перші вихідні її подивилися близько 80 тис. глядачів. Фільм зібрав 5 млн грн.

Персонажів у мультфільмі озвучили силач Василь Вірастюк, актори Руслана Писанка, Віктор Андрієнко, Сергій Сивохо.

"Немытый пингвин" – мультфільм Ізабель Фаве та Олексія Миронова

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів