Підтримати нас

Молодих жінок з тимчасово окупованих територій запрошують до проекту

Автор статті
05 червня 2018 02:12
704
Поширити:

ГО «Взаємодія Плюс» оголошує грантовий конкурс на участь у проекті «Соціальний та кар’єрний підйом для внутрішньо переміщених молодих жінок». 

Проект реалізується за підтримки Посольства Фінляндії у 5 містах України: Дніпро, Маріуполь, Покровськ, Сєвєродонецьк, Харків, передаэ сайт gurt.org.ua.

Мета проекту – допомогти високомотивованим студенткам та молодим фахівчиням зробити кар’єру або започаткувати свою власну справу у сфері надання послуг з просування місцевого малого бізнесу на національних та міжнародних торговельних бізнес-площадках чи вдосконалити навички продажів у власному бізнес-проекті.

Проект на підставі мотиваційних анкет-заявок покриває витрати на  навчальні матеріали, кава-брейки та надає спонсорований доступ до практикумів з розвитку лідерства, створення власної справи та просування малого бізнесу на торговельних площадках в Україні (Prom.ua, Сrafta.ua, Kabanchik.ua) і за кордоном (eBay, Amazon, Etsy.com).

До участі запрошуються:

1) Власники малого бізнесу з досвідом роботи понад 5 років, що прагнуть інтенсифікувати просування бізнесу на інтернет – майданчиках, розвивати власний бренд успішного підприємця у якості ментора для початківців. Перевагу при відборі будуть мати жінки – підприємниці. Реєстрація та докладніша інформація про проект: https://bit.ly/vzplus_mentor

2) Студентки всіх спеціальностей ВНЗ та випускниці — молоді спеціалістки (18-35 років). Реєстрація та докладніша інформація про проект: https://bit.ly/vzplus_project_signup

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ