Підтримати нас

Мобільна бригада дитячої лікарні на Херсонщині зробила 26 щеплень дітям

12 серпня 2024 18:50
172
Поширити:
Фото: Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня

Мобільна бригада КНП Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні на виїзних прийомах двічі на тиждень надає медичні послуги дітям з деокупованих населених пунктів Херсонщини.

Про це повідомляє Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня у фейсбуці.

Нещодавно медики провели огляди та консультації у населених пунктах Бериславського району. Як зазначають медики, основною метою виїзду цього разу стали щеплення, які необхідно зробити дітям  згідно з Національним календарем.

“На прийом завітали понад 30 дітей, виконано понад 70 консультацій, зроблено 26 щеплень. Склад бригади: лікар-педіатр, лікар-отоларинголог дитячий, лікар з ультразвукової діагностики, медична сестра кабінету щеплень”, – повідомляють у лікарні.

Бригада складається з: лікаря-педіатра, дитячого лікаря-отоларинголога, лікаря з ультразвукової діагностики та медичної сестри кабінету щеплень. На виїзді була присутня й директорка дитячої лікарні Інна Холодняк.

  • Херсонська обласна клінічна лікарня та обласний онкологічний диспансер отримали сучасну ендоскопічну систему з відеобронхоскопом Olympus та електрохірургічні комплекси ЕХВЧ-300.
  • У Києві для переселенців із Херсонщини проводитимуть консультації та медичні дослідження лікарі-волонтери українсько-ізраїльської місії “FRIDA Ukraine”.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів