Підтримати нас

Міжнародний конкурс відеокліпів з енергозбереження для школярів

25 березня 2017 11:02
410
Поширити:

SPARE, шкільний проект з раціонального використання ресурсів та енергії, запрошує молодь віком до 17 років взяти участь у конкурсі відеокліпів #Domorewithless2017!

Основна мета проекту SPARE – скорочення викидів парникових газів та пом’якшення небезпечних наслідків зміни клімату. Швидше і дешевше всього цього можна досягти шляхом більш ефективного використання енергії. Один зекономлений кіловат енергії набагато цінніший за вироблений. Можливості більш ефективного використання енергії в нашому повсякденному житті безмежні, а зміна звичок не означає зниження комфорту і якості життя!

Умови конкурсу:

1. Використовуй свою уяву та творчість – малюй, роби презентації, будуй, печи, грай, співай, виступай з промовами – роби все, що висловлює ідею енергозбереження та протидії зміни клімату, знімай це на відео та збирай лайки на YouTube. Тобі не потрібно ніякого спеціального обладнання, досить і камери на телефоні.

Відео має бути не довше 3 хвилин, і воно повинно відповідати на одне або кілька наступних питань:
– Як нам жити краще і веселіше, але при цьому використовувати менше енергії і ресурсів?
– Як ми можемо допомогти нашим друзям, колегам, батькам, сусідам, політикам зрозуміти, що можна «робити більше, але використовувати при цьому менше енергії»?
– Що саме зробив ти для того, щоб зробити більше, використовуючи менше енергії?

2. Завантажуй своє відео на YouTube: Назва відео має бути в такому форматі:

НАЗВА ВІДЕО #DOMOREWITHLESS2017 # НАЗВА КРАЇНИ – латинськими літерами. Наприклад, BE ENERGY EFFICIENT #DOMOREWITHLESS2017 #UKRAINE.

В описі до відео вкажи інформацію про себе: І) назва відео, ІІ) ім’я (імена) та прізвище (прізвища) творців, ІІІ) номер і адресу вашої школи (місто / село, країна), ІV) відео створено спеціально для конкурсу SPARE.

Надішли інформацію про себе та посилання на відео на адресу domorewithless2017@gmail.com та spare-coordination@spareworld.org

3. Поширюй своє відео, ділись ним в соціальних мережах та збирай лайки на YouTube !

Переможець\ця міжнародного етапу конкурсу буде оголошений\на до 1 травня 2017р. Найкраще відео отримає нагороду в 300 євро. Відео, що зайняли друге і третє місце, отримають, відповідно, 200 і 100 євро.

Останній термін завантаження відео – 1 квітня 2017 р. Деталі https://www.sweetosvit.org.ua/?p=1393

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів