Підтримати нас

Минулої доби унаслідок обстрілів армії РФ на Херсонщині пошкоджень зазнали 30 приватних будинків

29 вересня 2024 11:50
69
Поширити:
Фото: Національна поліція

Протягом 28 вересня на Херсонщині внаслідок обстрілів армії РФ пошкоджень зазнали 30 приватних будинків, багатоповерхівка, три автомобілі та автобус, будівлі навчального закладу, закладу культури та господарча споруда.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

З артилерії російські військові обстріляли Велетенське, Кізомис, Гаврилівку та Станіслав. В результаті одного з вибухів в Станіславі пошкоджено приватний будинок. Загалом на Станіслав спрямували щонайменше вісім БпЛА типу FPV. Внаслідок вибухів пошкоджень зазнала будівля закладу культури.

Авіаудару дев’ятьма керованими бомбами завдали по чотирьох населених пунктах Бериславському району. В результаті вибухів у Дудчанах було зруйновано та пошкоджено 26 приватних будинків.

Російські військові дронами атакували Антонівку, там пошкоджень зазнав маршрутний автобус. З БпЛА атакували також Берислав та Ромашкове.

Артилерійського обстрілу зазнала прибережна частина Центрального району Херсона. Внаслідок вибухів снарядів  армії РФ пошкоджено багатоповерховий будинок, цивільний автомобіль, приміщення навчального закладу.

Ще один приватний будинок і автомобіль були пошкоджені в Херсоні в результаті скиду боєприпасу з БпЛА. Також пошкоджень зазнав і легковий автомобіль у Широкій Балці.

  • 28 вересня армія РФ обстріляла Антонівку, Берислав, Велетенське, Гаврилівку, Дудчани, Придніпровське, Широку Балку, Новодмитрівку, Станіслав, Ромашкове, Трифонівку, Кізомис, Ясну Поляну, Одрадокам'янку, Садове, Шляхове, Михайлівку, Нововоронцовку, Томарине, Нову Кам'янку, Саблуківку та Херсон.
  • Вранці 28 вересня російські військові обстріляли село Станіслав Херсонської області. Унаслідок обстрілу поранення отримав 48-річний місцевий житель.
  • 28 вересня російські військові у Херсоні атакували з дрона громадський транспорт. Вони скинули вибухівку на автобус, який працює на 17-му маршруті.
  • 28 вересня російські військові атакували з дрона Берислав Херсонської області, унаслідок атаки поранення отримав 49-річний місцевий житель.
  • 28 вересня від отриманих травм унаслідок обстрілу армії РФ помер 72-річний житель селища Велетенське.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів