Підтримати нас

Ліквідовано банду автовикрадачів

05 жовтня 2016 12:04
203
Поширити:

В Запоріжжі Службою безпеки України спільно з прокуратурою ліквідовано організовану злочинну групу, яка спеціалізувалася на викраденні автотранспорту. До неї входили дві жінки, які працювали слідчими в Нацполіції, а також троє місцевих жителів.

“Поліцейські розробили систему викрадення автомобілів і їх повернення за гроші. Для викрадення вони залучили людей із кримінального середовища. Самі ж “кришували”  злочинну діяльність  і пропонували потерпілим повернути авто за винагороду. Якщо  власник відмовлявся платити, його авто продавали з підробленим техпаспортом і номерним знаком, перебивши номери двигуна і кузова”, – розповіли у відомстві. При цьому за свої послуги жінки вимагали до 50% вартості викраденого авто. Співробітники спецслужби затримали поліцейських на робочому місці після отримання 3 тисяч доларів від чергового потерпілого. Під час обшуків у помешканнях зловмисників правоохоронці вилучили карабін МКМ,  пістолет, знаряддя для викрадення автомобілів і “общак”  банди.

“Всі учасники злочинного угруповання затримані у відповідності зі ст. 208 КПК України. Членам банди повідомлено про підозру у ч. 3 ст. 368 КК. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Тривають оперативно-слідчі дії”, – додали в СБУ.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ