Підтримати нас

Командира загону росгвардії алєксея ощепкова підозрюють у знущаннях із цивільних на Херсонщині

Vgoru
20 лютого 2023 09:13
660
Поширити:

У селах Іванівської громади Генічеського району російський військовий віддавав накази щодо незаконного затримання та катування місцевих жителів. Про це йдеться в тексті підозри, оприлюдненій Офісом Генпрокурора.

“На початку травня 2022-го росгвардійці за наказом ощепкова обшукали будинок голови Іванівської селищної ради та затримали його сина. Чоловіка побили та відвезли до захопленого приміщення відділу поліції №2 Генічеського районного відділу. Там його продовжили бити та допитувати. За кілька годин за наказом ощепкова потерпілого відпустили”, – зазначається в документі.

Також 22 червня 2022 року росіяни намагалися схилити до співпраці старосту Українського старостинського округу. Для цього вони затримали його 19-річного сина, у пошуках якого староста вимушено прибув у відділок поліції. Тоді окупанти звільнили юнака та увʼязнили старосту. Чоловіка утримували не менше двох годин, допитували та катували електрострумом.

Раніше ми повідомляли, що гауляйтерці села Станіслав оксані іванко повідомили про підозру в організації так званого “референдуму”.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів