Підтримати нас

Коли в Херсонській громаді завершиться опалювальний сезон

Вгору
Автор статті
21 березня 2024 17:30
277
Поширити:
Фото: Pexels

З 25 березня в Херсонській громаді завершується опалювальний сезон.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Він зазначив, що 21 березня підписав відповідне розпорядження та подякував комунальникам, волонтерам, які допомагали місцевим жителям.

  • У листопаді журналістка “Вгору” дізнавалася, що проти централізованого теплопостачання на Острові висловилися декілька голів ОСББ. Адже виїхали багато людей, були ризики затоплення квартир, бо труби в будинках старі й не експлуатувалися деякий час. Також бракує сантехніків.
  • У грудні стало відомо, що в одному з п’ятиповерхових будинків під час перевірки системи опалення все ж сталася аварія. Було затоплено кілька квартир із четвертого по перший поверх. До кого звернутися за відшкодуванням збитків чи хоча б по допомогу, люди не знають. Власники чотирьох затоплених квартир склали спільну заяву до поліції зі скаргою.
  • В ефірі “Вгору” Сергій Орєхов розповів, що основною проблемою, яка виникла в Херсоні цього опалювального сезону було розташування Херсона за 30 кілометрів від зони бойових дій. Тому внаслідок обстрілів армії РФ пошкодженні об'єкти теплоенергетики.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ