Підтримати нас

Кіноклуби показуватимуть фільми безкоштовно

Автор статті
18 листопада 2016 13:46
609
Поширити:

Українська дистриб'юторська компанія "Артхаус трафік" безкоштовно надаватиме організаторам некомерційних кіноклубів права на показ стрічок.

Для отримання доступу до фільмів, організаторам кінопоказів потрібно зареєсруватися на спеціально створеній онлайн-платформі. Проект "Артхаус клуб" отримав кілька десятків заявок від кіноклубів і опрацьовує їх.

"До нас досить часто звертаються представники кіноклубів - як комерційних, так і безкоштовних. Ми вирішили впорядкувати цей процес. Представники кіноклубів відтепер мають повну автономність. Їм потрібна лише перевірка у нашого модератора. Довести, що вони дійсно збираються показувати ці фільми на некомерційній основі. Часових рамок у проекту немає. Плануємо з часом розширювати базу фільмів - і не лише за рахунок власного репертуару", - каже прес-аташе компанії "Артхаус трафік" Анастасія Сідельник.

Права на показ безкоштовно зможуть отримати ті кіноклуби, вхід до яких - вільний. Не мають здійснювати продаж напоїв, їжі, книжок та іншої продукції. Має бути відсутня реклама комерційних торговельних марок.

У каталозі дистриб'юторської компанії представлені українські та іноземні стрічки останніх років. Це, зокрема, "Юність" Паоло Соррентіно, "В центрі уваги" Тома Мак-Карті, "Любов" Гаспара Ное, "Плем'я" Мирослава Слабошпицького та інші фільми.

"Артхаус трафік"— український кінодистриб'ютор, котрий перший почав здійснювати в Україні кінопрокат фестивального, авторського, артхаусного кіно. Створений наприкінці 2003 року в Києві. Засновник — Денис Іванов. Сьогодні компанія співпрацює з понад 50 кінотеатрами у всіх великих містах України. Створила мобільну систему артхаусного, "обмеженого" кінопрокату.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ