Підтримати нас

Херсонців запрошують пройти курс з медіаграмотності

Автор статті
13 вересня 2019 01:00
642
Поширити:

Ви отримуєте регулярні оновлення та сповіщення звідусіль — месенджери, електронна пошта, медіа? «Бути в курсі» — модно, тож ти намагаєшся охопити якомога більше інформації? Однак, інформація може бути оманливою та перевантажувати наш мозок.

Тож, Oksana Sakhno кличе всіх бажаючих стати учасником_цею змішаного курсу з медіаграмотності - Very Verified!

«Very Verified: курс з медіаграмотності» розроблений як відповідь та вакцинація проти вірусу дезіфнормації і надає практичні навички медійної та інформаційної грамотності, які можуть стати частиною нашого насиченого життя.

Програма змішаного навчання передбачає проходження онлайн-курсу (самостійна робота) та оффлайн заняття (практичне відпрацювання отриманих знань та навичок). Учасники курсу матимуть змогу вивчати курс за допомогою відео, статей, анімацій та коротких текстів. Загалом це 5 сесій (1 раз на тиждень до 1,5 год).

Для участі заповніть реєстраційну форму до 23 вересня 23:59 (включно) ➡ https://forms.gle/3okc33FAe2YqNiGP6

Кількість місць обмежена! Змішаний курс є безкоштовним!

Якщо маєте запитання звертайся до Oksana Sakhno (0501658129).

Very Verified: курс з медіаграмотності розроблений міжнародною організацією IREX in Ukraine у партнерстві зі студією онлайносвіти EdEra. Very Verified є частиною проєкту «Вивчай та розрізрізняй: інфомедійна грамотність», який впроваджується IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ