Підтримати нас

Херсонців запрошують на поетичний батл

05 травня 2017 02:03
256
Поширити:

Поетів, прозаїків і просто творчих людей запрошують на чергове засідання клубу "Поетична шафа", що відбудеться 7 травня о 18.00 у кафе "Чайна карта". У програмі, як завжди, розіграші, конкурси, експромти і гумор.

Захід традиційно проходитиме у форматі «вільний мікрофон». Всі бажаючі зможуть прочитати свої улюблені поетичні чи прозові рядки. Можна готувати не тільки свої, а й вірші улюблених письменників", - пише у соцмережах організатор проекту Альона Мовчан.

Так, на завсідників чекає жива музика, виставки картин, книг, "безкінечний вірш", "скринька побажань" та ще багато цікавого

Традиційною є номінація "Поет місяця". Таке звання носить людина, яка перемагає у конкурсі римованих експромтів. Фото переможця до наступног засідання красується у закладі, де проводиться захід.

Окрім того, за принципом буккросингу працюватиме виставка «Підвішених рядків» – можна буде взяти на пам’ять будь-який з прозових чи поетичних творів, а на його місце підвісити інший. Тож, тепер творчі напрацювання сучасних письменників «подорожуватимуть» містом, і, сподіваємось, «виїдуть» ще й за його межі.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів