Підтримати нас

Херсонці зможуть побачити унікальний концертний проект

04 вересня 2017 13:27
186
Поширити:

6 вересня 2017 року вперше у м. Херсоні відбудуться гастролі міжнародного концертного проекту «Відчинилося життя», який діє в Україні з 2008 р. за участю оркестру Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької та обдарованих незрячих вокалістів з різних куточків України, а також зірок опери й естради.

Концертний проект не має аналогів у країнах Європи. Впродовж роботи проекту відбулось понад 60 концертів в Україні, Польщі, Швеції, Словаччині, Угорщині, Молдові, Білорусії та ін. Окрім незрячих виконавців з різних куточків України, Грузії, Польщі, Швеції, у проекті беруть участь відомі українські оперні та естрадні артисти (Валентина Степова, Ніна Матвієнко, ВФ «Пікардійська терція», Сергій Фоменко, Віктор Бронюк, Олександр Положинський, Олександр Божик, Леся Горова, Кузьма Скрябін і т.д.). 

Вік учасників – від 7 до 50 років. Проект відкрив шлях на професійну сцену незрячим переможцям національних ТВ-шоу «Україна має талант!» Олені Ковтун, «Голос країни» Івану Ганзері та ін.

У складі концертної групи, яка завітає у м. Херсон - оркестр Національного академічного українського драматичного театру ім.. М.Заньковецької – єдиний в Україні колектив, який співпрацює з незрячими виконавцями, зірки української естради, переможниця ТВ-шоу «Україна має талант!» Олена Ковтун та незрячі виконавці з різних міст.

Керівник проекту «Відчинилося життя» – виконавчий директор ЛОО ВГО УСІ Оксана Потимко.
 
Місце проведення: Палац молоді та студентів. Початок о 17.00.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ