Підтримати нас

Херсонці можуть долучитись до благодійних акції для бійців та дітей із зони АТО

Автор статті
19 листопада 2016 14:15
187
Поширити:

Херсонський обласний Центр народної творчості спільно з волонтерським батальйоном «Херсонська Чайка» оголошує новорічні благодійні акції для бійців та дітей із зони АТО.

Акція «ТЕПЛА СНІЖИНКА» – збір в’язаних та теплих речей-оберегів для бійців АТО. Це можуть бути шапочки, балаклави, рукавички, шалики, шкарпетки та ін. На них ви можете вишити чи вив’язати патріотичну символіку, короткі побажання, а оберегами вони стануть обов’язково – бо все, що зроблено з любов’ю, не може не зігрівати і не захищати.

Акція «ДАРУЄМО СВЯТО» – херсонські волонтери просять допомоги у зборі новорічних костюмів та солодких подарунків для дітей із зруйнованих шкіл Мар̓їнки та Красногорівки. У кожному домі, де виросли діти, залишились вже непотрібні новорічні костюми. Тож, ми пропонуємо зібрати їх і разом з солодкими подарунками передати дітям із зони АТО, щоб і вони відсвяткували Новий рік як годиться. До подарунків обов’язково додаємо свої вітання та побажання.

Збір теплих речей та подарунків буде проходити до 19 грудня 2016 р. за адресою ОЦНТ: м.Херсон, пр-т Ушакова, 16, каб.№10.

Підсумки акцій та передача подарунків волонтерам відбудеться у м.Херсоні під час відкриття Головної ялинки області 19 грудня 2016 р.

Джерело: сайт Херсонської ОДА

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ