Підтримати нас

Херсонщина отримала медичний вантаж з гуманітарною допомогою

Автор статті
30 березня 2020 12:00
657
Поширити:

У понеділок, 30 березня, на КНП «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» прибула друга партія медичних засобів, необхідних для боротьби з поширенням коронавірусу.

Поо це повідомляє пресслужба Херсонської ОДА.

Медичний вантаж з китайського міста Сямень учора доставлено у Київ, а вже сьогодні він знаходиться на Херсонщині.

«Ми отримали 3 300 медичних респіраторів, 2 820 посилених медичних масок та 880 медичних біозахисних костюмів. Цю допомогу ми передаємо для наших лікарів, які знаходяться на фронті боротьби з коронавірусною інфекцією та першочергово потребують додаткового захисту», - зазначив Юрій Гусєв.

Крім того, очільник області розповів, що сьогодні область отримала гуманітарну допомогу і для лікарень: 214 550 пар рукавичок, 2 310 медичних шапочок, 125 багаторазових універсальних датчиків на палець для дітей та 72 – для дорослих, 20 дихальних контурів для багаторазового використання для немовлят та дітей, 18 контурів з латексним мішком, 60 дихальних контурів для дітей та 17 – для дорослих, 150 вірусно-бактеріальних фільтрів, 722 індивідуальні термометри та 108 ендотрахеальних трубок.

Цього достатньо, щоб захистити всі 86 бригад екстреної медичної допомоги в області. Усі бригади отримають засоби захисту та без загрози для власного життя зможуть виїжджати на виклики.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ