Підтримати нас

Херсон - це не тільки кавуни, а Запоріжжя пишається не лише Хортицею

15 липня 2019 10:00
648
Поширити:

Програма GOxChange (мандруй і змінюй) знов запрошує студентів побачити країну не через екрани телевізорів, а на власні очі та зробити свої висновки. Це наймасштабніша в Україні програма обміну студентами, яка руйнує загальні кліше та об’єднує молодь.

Адже Харків зазвичай згадують як першу столицю країни, Запоріжжя — це козаки і острів Хортиця, в Херсон їдуть тільки за кавунами, а Івано-Франківськ нон-стоп цитує Івана Франка. GOxChange виходить далеко за рамки цих стереотипів. Цілий тиждень учасники програми живуть в іншому досі незнайомому їм місті, досліджують його, знайомляться з навчальним процесом у місцевих вишах, промисловими об’єктами і визначними пам’ятками архітектури, обмінюються досвідом, зустрічаються з видатними громадськими та культурними діячами і створюють власні медіа-проекти.

GOxChange починався як програма обміну студентів між східними та західними регіонами України. Перший обмін  об’єднав 46 студентів Ужгородського національного та Маріупольського університетів в лютому-березні 2018 року.

Тепер це - національна програма, яка реалізується за сприяння Міністерства молоді та спорту України, громадської організації "Глобал Офіс" та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC). І розрахована на студентську аудиторію зі всієї України – незалежно від віку, курсу чи спеціальності.

На черзі - мандрівка восени ще до чотирьох українських міст:

  • Харків: 15-22 вересня;
  • Запоріжжя: 6-13 жовтня;
  • Херсон: 27 жовтня-3 листопада;
  • Івано-Франківськ: 17-24 листопада.

На кожну програму відбирають 30 студентів із будь-яких українських міст.

Подача заявок - до 31 липня.

Подати заявку можна тут.

За додатковою інформацією можна звертатися до PR-менеджера проекту GOxChange Катерини Рогожникової: тел. 063 97 21 814.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів